Osobní list důchodového pojištění a zdravotní zajištění v praxi!

V minulém díle jsme se dotkli tématu zdravotního zajištění. Při nastavení životního pojištění zjišťujeme klientův průměrný příjem, abychom orientačně spočítali očekávánou výši případného invalidního důchodu. Z tohoto údaje poté dopočítáváme pojistné částky, které by si měl klient optimálně pojistit na svém životním pojištění.

Číst více »

Spravedlivý důchod

Vážení klienti, jsme velice rádi, že Vám po dlouhých měsících příprav můžeme oficiálně představit projekt Spravedlivý důchod. Tento projekt klade velký důraz na detailní začlenění sociálního systému České republiky do komplexního finančního poradenství, které se snažíme dlouhodobě poskytovat.

Číst více »

Jak úspěšně pronajímat investiční nemovitosti

Jaro roku 2024 přináší nejen klesající úrokové sazby, ale i vzrůstající zájem o investiční nemovitosti. Čeští investoři se opět více orientují na nemovitosti a jejich pronájem. V dnešním článku se zaměříme na klíčové aspekty pronájmu nemovitostí a na to, na co si dát pozor.

Číst více »

Jak rekonstruovat nemovitost se sazbou 3,5 %?

Co se týče úrokových sazeb, připravili jsme si pro vás několik stručných informací, které vám mohou ušetřit desítky i stovky tisíc. Ve videu se dozvíte 3 zásadní informace! Jako první Vám ukážeme jak získat a využít dotace. Dále probereme, jak využít úrokové sazby na úvěrech ze stavebního spoření pro rekonstrukce nemovitostí – sazby kolem 3,5 %. A na závěr si přiblížíme snižování sazeb ČNB a Jan Sokol vysvětlí, jak to ovlivní nové nebo stávající hypotéky a co dělat.

Číst více »

Rádi byste si s námi popovídali?

Rádi byste s námi cokoli probrali? Níže nám zanechte vaše telefonní číslo a brzy se vám ozveme!