Jak rentovat z životního pojištění?

Doživotní renta z pojištění je specifické nastavení pojistné smlouvy, které zajistí klientovi částečné nebo úplné vykrytí výpadku příjmu v případě, že se stane dlouhodobě neschopným, tzn. bude v delší pracovní neschopnosti či dokonce invaliditě, ať už z důvodu nemoci, či úrazu.

Číst více »

Zbyněk Prim: Svěřenské fondy

Svět investic se stále rozšiřuje, stejně jako povědomí o tom, že bychom měli chránit svůj majetek před vlivy, které nelze předem očekávat. Pojem svěřenský fond jsme určitě všichni zaslechli v nejednom filmu, kde se hlavní hrdina dožadoval financí po rodičích, kteří mu ale kladli podmínky. Jak takový fond funguje? Co potřebujete k jeho založení a proč byste to dělali? Na otázky ohledně tzv. trustu odpověděl odborník Zbyněk Prim.

Číst více »

Dominik Stroukal: Co nás čeká na podzim 2022?

V současné době je ekonomika ovlivňována velkým množstvím negativních faktorů, které všichni vnímáme. Jedná se například o válečný konflikt na Ukrajině, energetickou krizi a v mnoha zemích po celém světě je velkým problémem rostoucí inflace. Nesmíme také opomenout dopady covidové krize, která ještě zdaleka není za námi.

Číst více »

Podpojištění nemovitosti

Podpojištění nemovitosti Věc, která se týká každého z nás, kdo vlastníme nemovitost. Tento problém může nastat v případě, kdy pojišťovna vyplatí méně peněz za škodnou událost, než by klient sám chtěl. Je to bohužel krutá realita, se kterou si neví rady velká část majitelů nemovitostí. Jak se podpojištění bránit?

Číst více »

Rádi byste si s námi popovídali?

Rádi byste s námi cokoli probrali? Níže nám zanechte vaše telefonní číslo a brzy se vám ozveme!