Robotické investování vs. investování s poradcem

Investování je pro mnohé z nás klíčovým krokem k budování finanční stability a dosahování dlouhodobých cílů. S rostoucím výskytem online investičních platforem a rostoucím zájmem o robotické investice se však mnozí mají dilema: zvolit automatické investování bez lidského dohledu, nebo se spolehnout na zkušeného investičního poradce?

Číst více »

Aktuální situace na poli hypoték

S nedávným snížením úrokových sazeb ČNB se otevírá příležitost pro výraznější úspory na Vašich úvěrech. Jak se tento vývoj projeví na hypotékách a co to znamená pro Vaše možnosti refinancování? Čtěte dále nebo si přehrajte naše video, abyste se dozvěděli, jak můžete těchto změn využít ve svůj prospěch.

Číst více »

Investování do nemovitostí jako skvělá příležitost jara 2024

Investiční nemovitosti jsou v dnešní době stále atraktivnější volbou. Jak začít a na co se zaměřit, abyste měli úspěšnou investici? Níže naleznete odkaz na video od CNN Prima News, kde se dozvíte více. Dva odborníci, úspěšný realitní investor Libor Válka s obdivuhodným portfoliem v hodnotě 194 milionů korun a hlavní ekonom Trinity Bank Lukáš Kovanda, sdílejí své poznatky a tipy. Zlomový bod v investování do nemovitostí, stálý růst cen, klíč k úspěchu a možnosti pro začínající investory – to všechno a mnohem více v našem videu. Investice do nemovitostí zůstávají stabilní a atraktivní, ať už jste začínající nebo zkušený investor. Nenechte si ujít tento zdroj inspirace a znalostí pro Vaše investiční rozhodnutí!

Číst více »

Rádi byste si s námi popovídali?

Rádi byste s námi cokoli probrali? Níže nám zanechte vaše telefonní číslo a brzy se vám ozveme!