Cestovní pojištění

Plánujete dovolenou a zvažujete, jaké cestovní pojištění zvolit? Je důležité dát si pozor na mnoho faktorů, které mohou vaši cestu a případné pojistné plnění ovlivnit. Více podrobností odhalí Tomáš Mašek ve svém videu.

Číst více »

Investice do zahraničních nemovitostí: Je lepší Tenerife, Dubaj, nebo Andalusie?

Investice do zahraničních nemovitostí se stávají stále populárnějšími díky atraktivním výnosům a diverzifikaci portfolia. Pokud uvažujete o nákupu investiční nebo osobní nemovitosti v zahraničí, pravděpodobně zvažujete různé destinace a porovnáváte jejich výhody. V tomto článku se zaměříme na srovnání investic v Dubaji, na Kanárských ostrovech (konkrétně na Tenerife), a v jižním Španělsku v Andalusii.

Číst více »

(Ne)očekávané události: Dědictví a rozvod

Každý člověk doufá, že se nikdy nestane součástí neočekávaných situací, které mohou ovlivnit jeho majetek. Nicméně, dědictví a rozvody jsou realitou, která může přinést nečekané finanční výzvy. V tomto článku se budeme zaměřovat na tyto oblasti a způsoby, jak minimalizovat jejich negativní dopady.

Číst více »

Hypotéky: květen 2024

Co se dozvíte v dnešním videu? Například to, jak zareagovala ČNB v rámci svého zasedání, jaký je vývoj na trhu nemovitostí nebo jak je to s dotacemi v Česku. Náš specialista Honza Sokol pro nás okomentoval zasedání ČNB a následné snížení sazeb o 0,5 %

Číst více »

Rádi byste si s námi popovídali?

Rádi byste s námi cokoli probrali? Níže nám zanechte vaše telefonní číslo a brzy se vám ozveme!