Investice do nemovitostí v Česku

V Česku se momentálně vyplatí investovat do nemovitostí za účelem zisku. Petr Saic si přizval specialistu Honzu Řiháčka, aby společně zhodnotili současnou situaci na trhu s nemovitostmi z hlediska investování.

Číst více »

Hypotéka s poradcem, nebo bez?

Honza Sokol, poradce ze společnosti Synergy, má bohaté zkušenosti s řešením různých situací týkajících se hypoték. Jaký je rozdíl pro klienty mezi tím, když si hypotéku pořizují s pomocí poradce a když si ji sjednávají sami?

Číst více »

Slevy na trhu s nemovitostmi v roce 2023

Investování do nemovitostí je v Česku velmi populární, především kvůli vysoké poptávce po vlastním bydlení. Je však očekáváno, že ceny nemovitostí budou pomalu klesat, a to dokonce až o 20 % na některých místech. Zajímavým jevem je, že na realitních webových stránkách není tento pokles cen zřejmý. Jaký je důvod této situace?

Číst více »

Životní pojištění pod lupou

Tomáš Mašek, finanční poradce z týmu Synergy, detailně prozkoumal životní pojištění, zejména v kontextu pojistky smrti a dalších rizik. Bez ohledu na to, zda vás banka nutí k uzavření pojistky kvůli hypotéce, nebo pokud ji plánujete uzavřít k ochraně svých blízkých, je třeba si uvědomit, že to je vždy záležitostí silně individuální, a neexistuje žádný univerzální vzorec, který by platil pro všechny.

Číst více »

Rádi byste si s námi popovídali?

Rádi byste s námi cokoli probrali? Níže nám zanechte vaše telefonní číslo a brzy se vám ozveme!