7+1 největších lží a omylů o „produktu“ DIP

DIP, neboli dlouhodobý investiční produkt, představuje novinku na trhu, o které jsme psali v minulém čísle. Stejně jako v případě mnoha finančních produktů, kolem DIP se také objevují různé mýty a lži, které mohou ovlivnit rozhodování investorů. Proto jsme se rozhodli prověřit 7 + 1 nejčastějších tvrzení a vyvrátit tak nejasnosti, které se kolem DIP často šíří.

Číst více »

Investice do nemovitosti jako příležitost roku 2024

V současné době se v ekonomice postupně objevuje fáze obnovy a je velmi pravděpodobné, že se můžeme pomalu rozloučit s recesí. Během probuzení trhů mají nemovitosti historicky nejlepší výsledky co se výnosu týče. Úrokové sazby v Česku začaly mírně klesat a některé banky nyní nabízejí úvěry na byty nebo domy s úrokovou sazbou ve výši 4-5 %. Co to znamená pro potenciální kupující nemovitostí?

Číst více »

Novinka na trhu: Investování s DIP!

Rok 2024 přinesl spoustu novinek včetně státem podporované investice DIP. Pokud hledáte dlouhodobý investiční produkt s výraznými výhodami a možností daňové úspory, DIP nabízí rovnou několik zajímavých možností.

Číst více »

Realitní okénko: 2. díl

Kája a Petra, které se vedle poskytování finančního poradenství věnují také realitní činnosti, nám opět přiblížily aktuální situaci týkající se prodeje nemovitostí u nich. Holky opět potvrdily, že mají mnoho práce.

Číst více »

Rádi byste si s námi popovídali?

Rádi byste s námi cokoli probrali? Níže nám zanechte vaše telefonní číslo a brzy se vám ozveme!