Jak investovat při očekávaném snížení úrokových sazeb?

Petr Saic ze Synergy FG se zaměřil na investice pro letošní rok s ohledem na nadcházející období, kdy se očekává pokles úrokových sazeb. Otázka zní: Je nyní vhodný čas na přípravu? Podle Petra je klíčové posoudit, v jaké fázi se nachází globální ekonomika. I když se může zdát, že se pohybujeme směrem ke krizi, není to ještě zcela jasné, ale existuje možnost, že takový scénář ještě přijde.

Číst více »

Seriál pojistné plnění: Smrt

V životě čelíme mnoha výzvám a nečekaným událostem, a i v oblasti pojištění se mohou vyskytnout situace, které nám položí naši odolnost na zkoušku. Jeden z nejcitlivějších aspektů pojištění je smrt, a právě o něm se bude točit náš příběh.

Číst více »

Vysoké sazby úvěrů: Konec úvěrování ze stavebního spoření

Financování bydlení, tedy koupě bytu či rodinného domu, je dnes řešeno dvěma produkty, známou hypotékou a méně obvyklým meziúvěrem a úvěrem ze stavebního spoření. Zejména v době nízkých sazeb zažily úvěry ze stavebního spoření zajištěné nemovitostí boom. Jak se ale změnila situace s růstem sazeb? A co má klient s meziúvěrem dělat?

Číst více »

Co bude s důchody?

Mladá generace v současné době nemá zcela optimistické vyhlídky do budoucnosti, co se týče důchodů. Jak bude vypadat penze současných mladých lidí? Ideální vize spočívá v tom, že si odpracují potřebné roky a stát se následně řádně postará o jejich důchod. Avšak je tato představa příliš naivní? Zaměříme-li se skutečně pouze na důchod ve stáří, jaká rizika budou muset překonat?

Číst více »

Rádi byste si s námi popovídali?

Rádi byste s námi cokoli probrali? Níže nám zanechte vaše telefonní číslo a brzy se vám ozveme!